Conversational English

Even though you took English lessons in school, using the correct words during a casual conversation sometimes might be challenging and awkward. This course is designed to make you confident in verbal and written communication. Knowing that you are using the appropriate colloquial words, will boost your confidence and you will continue to use your English communications skills until it becomes second nature using colloquial verbal and written communication.


Biztos tapasztaltad már hogy hiába tanultunk éveken át angolt egy-egy beszélgetésben még mindig belezavarodunk a helyes szóhasználatba, kínos helyzetekben találjuk magunkat, és valahogy csak nem hangzik angolosan amit mondunk. Ezt a kurzust pont azért hoztuk létre, hogy felépítsük a magabiztosságodat szóban és írásban, az érzést amikor biztos vagy benne hogy jót mondasz, amikor nyugodtan és határozottan ki mersz állni angolul beszélni, mert a nyelv a gondolataid között van és már természetesen használod a szavakat és a kifejezéseket szóban és írásban, mintha csak az anyanyelveden szólalnál meg.


There are 2 types of lessons in this course:

Ezen a kurzuson belül kétféle órát tartunk:

1. Conversational English – Társalgási angol

woman wearing white high top shoes

As the name implies, this course focuses in optimizing the ease of verbal communication which is just as important as using the proper grammar. We are going with the assumption that somehow or somewhere in your past you have mastered the grammar part of the language. We aim to make your conversation to flow naturally and not sound awkward at all. We train you to think in English and not in your mother tongue. We all do this at the beginning of learning a language, we think in our mother tongue and then translate it. We offer techniques for you to speak English without fear while increasing the fluency and vocabulary. You have the choice of taking one on one lessons or as a group with other members at the same skill level. The advantage of participating in the group classes is the accelerated leaning speed which is higher than going to a language school.


Ahogy a neve is mutatja ez a kurzus abban segít hogy egyszerűen és folyékonyan tudj angolul beszélni, szerintünk ez legalább olyan fontos mint a helyes nyelvtant használni. Abból a feltételezésből indulunk ki, hogy elég nyelvtani szabályt tanultál már életedben, de ha nem mersz megszólalni, ezeknek sosem veszed hasznát. A célunk hogy a beszéded természetes legyen és ezt csak úgy érhetjük el ha megtanítunk angolul gondolkodni. Először mindenki a saját nyelvén kezd el gondolkozni és azt próbálja lefordítani. Ehelyett mi olyan technikákkal gyakoroljuk a beszédet amivel rövid idő alatt magabiztosan és egyre növekvő szókinccsel tudsz beszélni. Lehetőséged van személyes órákat is venni de szerintünk mindennél hatékonyabb egy kis csapattal együtt tanulni, akik hozzád hasonló szinten beszélnek. A közös motiváció, a jó hangulatú csapat és az életszerű kihívások még egy drága nyelviskolai óránál is jóval hatékonyabbá teszik a tanulásodat.


To apply for the lesson please fill in the following online form Conversational English course questionnaire

Erre az órára a következő online kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni Conversational English course questionnaire


2. Colloquial English – Tárgyalási szintű angol

adult agreement blur brainstorming

The Colloquial English course emphasizes mastering both British and American colloquial phrases and sayings. You learn to distinguish the subtle differences in grammar and intonation of the English language. Understand and learn the proper usage of adjectives, verbs, slang and other phrases used in the daily verbal and written communication commonly used in other English-speaking countries.


A haladó társalgási angol kurzusunkkal mester szintre emelheted a Britt vagy az amerikai angol tudásodat. Összetett kifejezéseket, angol és amerikai szólásokat tanulunk, egyetemi szintű nyelvtant, tárgyalási szintű kommunikációs készségeket illetve szavak apró hanglejtésbeli különbségeit amik megváltoztathatják egész beszélgetések kimenetét. A kurzus során ezerféle különböző melléknevet, igét, szleng kifejezést fogunk használni amelyek szervesen hozzátartoznak a angol és amerikai kultúrához.


To apply for the lesson please fill in the following online form Conversational English course questionnaire

Erre az órára a következő online kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni Conversational English course questionnaire