International Customer Relations

Sometimes not as obvious, doing business with foreigners has its own proper protocol of doing business. These courses are specifically designed to address niche markets. We optimize the language to mimic the services provided. For example, a waiter would need a different set of language skills than a real estate agent and so on. These courses emphasize customer service and customer relations in order to meet the markets expectation. If you are interested in optimizing the language for a particular market that is not mentioned here please let us know so we can custom make classes for your specific needs.


Néha nem magától értetődő egy külföldivel üzletet kötni, nagyon is eltérőek lehetnek a szokások és a tárgyalási technikák. Ezek a kurzusok különböző munkákat céloznak meg, olyanokat ahol a dolgozók kapcsolatba kerülnek külföldiekkel és ahol a nyelvtudásuk nagyban befolyásolja az üzlet sikerét. A kurzusok tematikáját az egy egy munkakörben gyakran előkerülő szituációkra alapozva terveztük meg, hiszen például egy pincér és egy ingatlanos számára a szükséges szókincs és helyzetek teljesen eltérőek. Kurzusaink általánosságban a vevői kommunikációt és kapcsolattartást hangsúlyozzák annak érdekében, hogy a cég és a dolgozói eleget tegyenek a vevők elvárásainak és ezáltal elégedett, visszatérő vevőket szerezzenek. Ha olyan munkakörben dolgozol, ahol szükséged lenne a munkádhoz kapcsolódó, specifikus angol szókincsre, de nem találod a meglévő kurzusaink között, írj nekünk és felvesszük veled a kapcsolatot.


Available lessons in this course:

Elérhető kurzusok:

1. Real estate negotiations – Ingatlanközvetítés külföldieknek

modern building against sky

Budapest is a hot bed for real estate sale. Any real estate agent selling property in Budapest will quickly realize that speaking English and using the correct words and sentences specifically designed for the profession will significantly increase your sales. Real estate prospects will be pleasantly surprised of your command of the English language. You will project a higher degree of education and topic knowledge. This in turn will enhance the opportunity of closing the deal. These lessons emphasize profession specific etiquette as well optimized sentence structure in the communication.


Budapest ingatlanpiaca az utóbbi néhány évben hatalmasat lendült. Sok ingatlanközvetítők hamar átlátta, hogy a külföldi vevőkkel való angol kommunikáció, a folyékony társalgás és professzionalizmust bizonyító ingatlanos szakzsargon használata lényegesen javítja az eladási rátájukat. A külföldi vevők kellemesen csalódnak, egy művelt, a témában jártas értékesítő benyomása mindig jó hatással van az eladásra. Ezen a kurzoson a szakmai angol mellett a hatékony tárgyalási technikákat is gyakoroljuk, segítünk a folyamatban lévő projekteket eladássá formálni az üzleti etikett és a az okosan felépített kommunikáció minden eszközét felhasználva.

To apply for the lesson fill in the online questionnaire → International customers course questionnaire

Erre az órára a következő online kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni →International customers course questionnaire


2. Tour guiding English – Idegenvezetés külföldieknek

backpack bag blur commuter

Those who want to be or are in the tourism business will benefit from this course. Knowing the expert way to deliver the key points or highlight of an event in one language does not easily translate to another. This course combines not only English for this particular niche market but also concentrate in customer satisfaction and meeting customer’s expectations. This is a great course to take even though you might not want to be a tour guide, but just increase your confidence in explaining general topics precisely and clear in English.


Ez a kurzus a turizmusban dolgozóknak szól, illetve azoknak, akik a turizmus területén szeretnének elhelyezkedni. Részletesen ismerni egy látványosságot vagy egy eseményt még nem jelenti azt hogy ezt egy másik nyelven is ugyanilyen egyszerű lesz előadni. Ezen a kurzuson egyszerre tanulhatod meg turizmus szaknyelvét és a vevői igények és elvárások hatékony kezelését. Azoknak is ajánljuk a kurzust akik ugyan nem idegenvezetőként dolgoznak, de ahhoz hasonló helyzetekben kell helytállniuk (rendezvényszervezés külföldieknek, vendégek körbevezetése, stb) és szeretnének különböző témákat angolul pontosan és érhetően előadni.

To apply for the lesson fill in the online questionnaire → International customers course questionnaire

Erre az órára a következő online kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni →International customers course questionnaire


 

3. International customer service – Nemzetközi vevőszolgálat

man with headphones facing computer monitor

Customer service for professionals is a key ingredient to increase sales and facilitate advancement in your professional career. This course focuses, in domestic and foreign customer services protocols and the methodology of using the correct and optimal way of English communication to achieve excellent customer satisfaction.


Egy cég vevőszolgálatának hatékony működése kulcsfontosságú a cég eladásainak növelésében, de nem utolsó sorban a Te karriered érdekében is. Ezen a kurzuson a hazai és nemzetközi bevált vevőszolgálati protokollok és módszertanok sorát vesszük végig. Megtanuljuk az optimális és vevőközpontú angol kommunikációt amivel te és a céged kiemelkedő vevői elégedettségre tehettek szert.


To apply for the lesson fill in the online questionnaire → International customers course questionnaire

Erre az órára a következő online kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni →International customers course questionnaire


 

4. Service Industry i.e. Waiter, Bartender, Hotel staff – Szolgáltató ipar: pincérek, bárpultosok, hotel személyzet

woman holding higball glass in front of man

Even thought is not so obvious but having a rudimentary but clear communication skills with your English speaking customers adds value to the services provided. This in turn increases your business, yielding higher profits. We offer courses specializing in enhancing the English communication for these niche markets. Increases the confidence of your staff and also customer satisfaction.


Sokáig vegetálhat a cégünk vagy éppen mi a “néhány szóval is elég lesz a külföldi vevőkkel beszélgetni” hozzáállással, de előbb utóbb rá kell jönnünk hogy egy profi angol kiszolgálás vagy akár csak egy rövid beszélgetés a külföldi vendéggel hatalmas értéket képvisel és nagyon tud lendíteni az üzletünkön. A saját karrierünkről nem is beszélve. Ezen a kurzuson szolgáltató iparban dolgozókra szabott angol kommunikációra helyezzük a hangsúlyt, ennek során egyszerre növeljük a dolgozók magabiztosságát és a vevőitek elégedettségét.

To apply for the lesson fill in the online questionnaire → International customers course questionnaire

Erre az órára a következő online kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni →International customers course questionnaire