Dine and learn program

We always say to ourselves that we never have time to learn a new language. This lack of time is attributed to family and work commitments, travel, etc. We understand and sympathize with the reasons, we have been through the same ordeals, however we learned how to minimize the time spent and maximize the information intake and we want to share with you this discovery and which results in making learning fun.

In the frame of the Dine and Learn courses we are offering the unique opportunity to learn (English as a second language, Sales and Persuasion Techniques, Marketing, Entrepreneurial Strategies, Overcoming Shyness, etc.) while enjoying a fabulous meal with a group of your peers.

Statistically it has been proven than when you are in a relaxed group atmosphere you are more prone to learn both better from the instructor and from your peers than learning on your own. Learning and specifically a language, can be a daunting task or a fun and enjoyable group activity. In our classes there is no pressure in participation and you can learn at your own comfortable pace.

We provide this experience and enhance it with great dinner menus and exotic beverages. What better place to learn, than surrounded by newly found friends and a gourmet meal!

Hey, what are you waiting for?

 

Hányszor próbáltunk újrakezdeni az angol tanulást de egy-egy nehezebb hét után máris azon gondolkoztunk, hogy “tartsunk egy kis szünetet, majd folytatom ha több időm lesz”. Családi és munkahelyi kötelezettségek, utazás vagy bármi más általában elsőbbséget élvez, ez teljesen érthető is, mi is mind végigmentünk ezen az úton. Ezért alkottunk meg egy olyan tanulási módszert, amellyel minimalizálhatjuk a tanulásra fordítandó időt és maximalizálhatjuk a megtanult információ mennyiségét, mindezt pedig úgy, hogy elkezdjük élvezni a tanulást.

A “Dine and Learn” kurzusainkon különböző célirányos szókinccsel és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz (például: társalgási és tárgyalási szintű angol, értékesítési és meggyőzési technikák, marketing, vállalkozási stratégiák, félénkség leküzdése stb) miközben egy ízletes vacsorát szolgálunk fel neked és barátaidnak.

Bizonyított, hogy csoportban és nyugodt környezetben a tanulás (akár oktatótól, akár más tanulótársaktól) sokkal hatékonyabb mint egyedül. A tanulás, különösen egy új nyelv elsajátítása lehet egy ijesztően nagy és végtelennek tűnő feladat vagy vagy egy vidám, inspiráló csoportos elfoglaltság. A mi kurzusainkon nincs nyomás, nem kötelező beszélni vagy szerepelni, így mindig a saját ritmusodban tudsz haladni.

Ezt az élményt szeretnénk neked is nyújtani, egy pompás vacsorával és egzotikus italokkal kiegészítve. El tudsz képzelni kellemesebb helyet a tanulásra mint barátok között egy finom vacsora közben?

Szóval mire vársz még?

 

Read more on who we are, what are our fields of expertise and how the process works.

Tudj meg többet a csapatunkról, az óráinkról, és hogy hogy tudsz részt venni rajtuk.