Who we are

The Team – A csapatunk

We are an enthusiastic and vibrant group of instructors that truly believe in learning in a pragmatic and fun method. We are passionate about teaching either in a group or in a one to one environment.


Kik vagyunk? Egy lendületes és elhivatott oktatókból álló csapat vagyunk, akik a gyakorlatias és élményszerű tanulásban hiszünk. Szenvedélyünkké vált a nyelvtanítás, az igényeitektől függően kis és nagyobb csoportban, vagy egyszemélyes órák keretében.

Our history and experience or How the Dine and Learn program was born? – A mi történetünk avagy Hogy született meg a “Dine and Learn program”?

We wanted to learn more than one language and learn skills that would enhance our job opportunities, just like you are currently interested in doing so, and we encountered different challenges to overcome during the learning process.  To be honest, even with one to one learning sessions, the material was monotonous and tedious. This provided us the drive to develop a new method that of learning and retention efficiently and with a high absorption rate.

We started teaching using our relative and friends as students with the hope that they would provide us with candid and open feedback on our teaching method.  And they did! Some of these individuals are instructors now.

We launched our courses to help individuals learn while monitoring their own progress and also at a self-regulated and comfortable pace. Our instructors have a wide range of experience both in Business, Sales, Marketing, Essential Business Skills and Communication in different foreign languages.

We have a tried and proven method of rapid absorption learning. Ultimately we provide the right tools   that allows you to feel comfortable in conversing or exchanging ideas without any hesitations.

Step forward and give us a try, we are pretty sure that you will not be disappointed.


 

Néhány évvel ezelőtt mi is szerettünk volna egynél több nyelvet beszélni, hogy jobb munkalehetőségekhez jussunk és előrébb lépjünk a karrierünkben, ahogyan te is. De a tanulás koránt sem volt zökkenőmentes. Őszintén, még a magántanárokkal való leckék is elég fárasztóak és unalmasak voltak. Így született meg a gondolat egy olyan módszertan kifejlesztésére amivel – a valódi élet szituációt felhasználva – egyszerűen tanulhatóvá és maradandóvá formálhatjuk az információt.

Ezután elkezdünk “gyakorolni” a barátainkon és a családtagjainkon remélve hogy őszinte visszajelzéseket kapunk tőlük. Mára már néhányan közülük az oktatóink táborát erősítik!

Olyan kurzusokat építettünk fel, amelyekkel tanulóink lépésről lépésre nyomon követhetik a saját fejlődésüket mialatt a saját tempójukban haladnak a tanulással. Oktatóink széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek az üzleti életben, értékesítési és marketing területeken, több nyelven jártasak tárgyalási készségek és kommunikáció fejlesztésében.

Az óráink során feloldjuk a félénkséget és helyette felépítjük a magabiztosságot, hogy a társalgás és ötletelés angolul is legalább olyan természetes legyen mint az anyanyelveden.

Próbáld ki a óráinkat, nem szoktunk csalódást okozni!


Read more on what courses we offer and how can you get in one of them.

Nézd meg hogy milyen kurzusokkal foglalkozunk és hogy hogy próbálhatod ki őket.